עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/05/2007 | 21:51 | מאת: מישהי

אני מפחדת כי יש לי את התסמינים למאניה דיפרסיה. איך אני יכולה לאבחן זאת באנונימיות?

13/05/2007 | 23:56 | מאת: אמא רחוקה

מנסיוני העגום אדם במאניה לא כל כך יודע שיש לו מאניה אתרוצה לאבחן בעצמך לא בריא אבל יש המון חומר בנושא ברשת אנונימיות תלכי לרופא פרטי

14/05/2007 | 06:30 | מאת: תמימי

אולי תתארי לנו כאן ממה את סובלת, נשתף אותך בתור ביפולריים ותיקים בחוויות שלנו, ונוכל לראות ולהחליט אם לקבל אותך למועדון האקסקלוסיבי הזה, או להשאיר אותך בחוץ? תרגישי טוב תמי.

14/05/2007 | 15:41 | מאת: דור

שלום רב, למה אנונימיות? דבריה של אמא רחוקה אינם נכונים. לא יכולה להיות אנונימיות בפגישה פנים אל פנים עם איש מקצוע כי הוא מחוייב עפ"י חוק לקחת את כל הפרטים האישיים שלך ולרשום את תוצאות הבדיקה. בדיקה פרטית מאפשרת לך לכאורה יותר פרטיות אבל לא אנונימיות כי הדברים נרשמים ונשמרים. צריך לציין שגם בקופת חולים מקפידים על פרטיות וחיסיון רפואי אבל יש יותר אנשים עם גישה לחומר. הדבר האנונימי היחידי זה למלא שאלונים באינטרנט שייתן לך אינדיקציה ראשונית אם הבעיה שלך דורשת בדיקה של איש מקצוע ולפי זה להחליט אם לפנות. בברכה, דור.

14/05/2007 | 20:01 | מאת: אמא רחוקה

אני כזכור לך חדשה בארץ אבל מהפורום הבנתי שאם הולכים לרופא פרטי אין דיווח לרשויןת בכל אופן בארצות הברית כל עוד לא הגעת לבית חולים אין רישום אז לפי זה הרבה אנשים יהססו ללכת לטיפול היכן צנעת הפרט