ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/05/2007 | 09:24 | מאת: עוז

שלום ד"ר, לפני כ 7 שבועות העליתי מינון של ציפרלקס ל 20 מ"ג. המטפלת שלי המליצה להחליף ללוסטרל לאחר 4 שבועות אם לא ארגיש שיפור. החלטתי בהתייעצות עם המשפחה והפסיכולוג שעדיף להמתין עוד קצת ואולי לראות תוצאות חיוביות יותר. היום כאמור אחרי 7 שבועות יש שיפור אבל עדיין מידי פעם יש נפילות במצב רוח, חרדות. האם יש סיכוי שיהיה שיפור נוסף למרות שעברו 7 שבועות. מה דעתך על שינוי ללוסטרל 100 מ"ג והאם כאשר מחליפים עלולה להיות הרעה במצב? בתודה

14/05/2007 | 12:43 | מאת: עוז

המעבר ללוסטרל היה לפי המלצה של פסיכיאטר כמובן. אבל שכחתי אם עוברים לתרופה זו האם בבד אחת? 20 מ"ג ציפרלקס = 100 לוסטרל?

14/05/2007 | 23:58 | מאת:

לעוז שישת השבועות הם סטטיסטיקה כאשר כמובן שישנם אנשים שמגיבים לאט יותר וישנם כאלו שמהר יותר. כך שאם התחלת להגיב לציפרלקס אולי כדאי לחכות עוד קצת? ההשפעה של הציפרלקס תלך ותתגבר בחודשיים הקרובים וההשפעה המלאה היא אחרי כשלושה חודשים. לכן אין כעת טעם להעריך את ההשפעה, מה שחשוב שהתרופה החלה להשפיע. כל טוב דר' גיורא הידש