איך מתגברים על בגידה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/05/2007 | 19:18 | מאת: יונית

לדר' היקר לפני שמונה חודשים בעלי הודה שניהל קשר עם חורה צעירה ממקום עבודתו. זאת לאחר שהיו סימנים שסירבתי לראות והתברר לי שזה נמשך ארבע שנים . יש לנו שלוש בנות והסכמתי לקבלו חזרה אבל החיים בבית אינם כפי שהיו. אני מטופלת מאז בסיפרלקס בגלל דיכאון בקושי עובדת ולא מתגברת על הדבר הזה. אני דואגת לבנות שרואות אותי במצב הזה. אני בת 32 וחבל לי על החיים שלי. עשיתי החלטה נכונה? יונית

12/05/2007 | 12:06 | מאת: דור

שלום רב בגידה רומנטית של אחד מבני הזוג בד"כ מצביעה על בעיה בזוגיות שהיתה עוד לפני כן. מעשה הבגידה הוא למעשה סימפטום לבעיה יותר עמוקה (שהיתה לפני כן) ושיש לטפל בה, במידה והוחלט על המשך הנישואין. הטיפול הוא אצל פסיכולוג מומחה לנושא, או עוסי"ת שעוסקת בטיפול זוגי ומשפחתי. הדיכאון שיש לך הוא בעיה נפרדת ואת כבר מקבלת טיפול פסיכיאטרי. בברכה

12/05/2007 | 21:46 | מאת:

ליונית בודאי שרק את תוכלי לדעת אם קיבלת את ההחלטה הנכונה. איני חושב שהילדים הם השיקול היחיד שצריך לקחת בחשבון בהחלטה כזו אבל בודאי שהם חשובים. קשה מאוד להתגבר על הבגידה וזה תהליך ארוך, כדאי להגיע לטיפול פסיכולוגי, אישי או זוגי. הדבר החשוב ביותר הוא למנוע השנות של אירוע כזה פעם נוספת. שבוע טוב דר' גיורא הידש