מעבר \ לדור ולד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/05/2007 | 20:00 | מאת: אריאל

שלום אני מתכנן בעצת הרופא המטפל שלי לעבור מסרוקסט לאפקסור XR לאחר כמה שנות סרוקסט לאחר השפעה לא מספיקה של הסרוקסט האם יהיו לי תופעות לוואי כמו בהתחלת טיפול או שהמעבר יכול להיות חלק? אם התרופה לא תשפיע לאחר שישה שבועות מה לעשות אז? תודה רבה

09/05/2007 | 21:19 | מאת: דור

1. ניתן לעבור בבת אחת מסרוקסט לאפקסור XR. 2. התרופה משפיעה אחרי שבועיים במינון טיפולי (150 מ"ג ליום).

11/05/2007 | 19:51 | מאת:

לאריאל תודה לדור ונקווה שהאפקסור יועיל לך יותר ויפתור את כל הבעיה. שבת שלום דר' גיורא הידש