מה עושים כשלא נהנים מהחיים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/05/2007 | 19:51 | מאת: אלי

מה עושים כשהולכים לעבודה ורואים את כולם צוחקים ואתה עצוב. מה עושים שבאים הביתה ומשתגעים משעמום. מה עושים כשכל ערב בא למות והדבר היחיד שמקל קצת הוא כדור. מה עושים מישהוא יכול להגיד לי?

09/05/2007 | 23:13 | מאת: מיכל

.

10/05/2007 | 13:13 | מאת: אריאל

הי אלי אתה כנראה בדיכאון והבשורה הטובה היא שהיום יש טיפול טוב לכך. אין סיבה שתשאר בתחושות הקשות שלך יש לכך טיפול. אנא גש בהקדם לפסיכאטר שיתן לך טיפול תואם. בהצלחה ןתרגיש טוב אריאל

11/05/2007 | 19:48 | מאת:

לאלי תודה למשיבים ואכן הדבר החשוב ביותר הוא להתקדם כי ישנם פתרונות שיחזירו לך את שמחת החיים. שבת שלום דר' גיורא הידש