פחד שיש לי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/05/2007 | 18:18 | מאת: אבירן

שלום לך דוקטור אבקש עצה ממך אני בן אדם רגיש מאוד ע"פ אבחנה וגם אני סובל מחרדה ודיכאון ובמשך שנים מטופל בפקסט ויש לו השפעה של כ-75% עד 80% ומידי פעם יש חרדות אם (בעצת הרופא המטפל אחליף תרופה) והיא לא תעזור הכוונה תשפיע גם חלקית או שתרע את המצב האם אוכל לחזור לסרוקסט? אז יכול להיות שאצא קירח מכאן ומכאן ואין טיפול הולם לחרדה? יכול להיות פיתרון מוחלט או עליי להסתפק ברק הקלה ואין תקווה להשיג שלמות

09/05/2007 | 23:08 | מאת: מירי 2

שלום לך, אני רוצה לשתף אותך מנסיוני. על אף שדברייך מופנים לרופא. גם אני סובלת מדיכאון וחרדות, ונטלתי סרוקסט ועוד נוגדים שלא פתרו את עניין החרדה לגמרי והמשכתי לסבול ממנה בעוצמות קטנות יותר אך לסבול. כעת נוטלת סימבאלטה ולפחות על עצמי אני יכולה להעיד שהיא התרופה הטובה ביותר נגד חרדה שנטלתי. מכסה אצלי טוב יותר את החרדות מכל יתר הכדורים שניסיתי. אולי כדאי לשאול עליה. כל טוב מירי

11/05/2007 | 19:41 | מאת:

לאבירן תראה את התשובה לשאלה מאוד דומה מתחת לשאלה שלך. בכל אופן אין ביטחון של 100% אבל כמו שמירי כתבה בדרך כלל מצליחים למצוא תרופה שהשפעתה טובה יותר ואני בדרך כלל ממליץ לנסות לשנות טיפול כאשר ההשפעה אינה מלאה. כמובן שבסופו של דבר זו ההחלטה שלך אם לקחת את הסיכון, אפילו שהוא קטן. שבת שלום דר' גיורא הידש