>> הודעה חשובה בקשר לתרופות פסיכיאטריות >>

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/05/2007 | 13:27 | מאת: צביאל רופא - מל"מ

לרשותכם מידע מתורגם, עדכני ומפורט אודות תרופות פסיכיאטריות, שעדיין לא פורסם בעברית בשום אתר: http://www.malam.org.il/drugs/odot-drugs.html בריאות ואושר, צביאל רופא

09/05/2007 | 19:23 | מאת: מיכאל

הי צביאל נראה אתר ממש מושקע, מעניין וחשוב, אם כי אני לא יודע עד כמה אמין...אתה כתבת את זה? בכל מקרה, נראה מעניין מאוד בברכה מיכאל

09/05/2007 | 19:59 | מאת: צביאל רופא

תודה, תודה לך מיכאל. אני לא כתבתי וגם לא תרגמתי. בטקסט עצמו מופיע שמו של הכותב האמריקאי ששמו ג'רוד וגם עוד פרטים עליו. נראה לי שהוא פשוט אדם מדהים.

09/05/2007 | 23:11 | מאת: מירי 2

היי צביאל לא הצלחתי להיכנס לקישור משום מה..... דווקא נשמע מעניין מאד והייתי שמחה לקרוא. תודה בכל אופן מירי

09/05/2007 | 23:26 | מאת: צביאל רופא - מל"מ

למירי, הקישור בהודעתי עובד (לפחות אצלי). האם את עומדת על הכתובת ולוחצת לחיצה כפולה? נסי שוב, צביאל

10/05/2007 | 21:37 | מאת: צביאל רופא - מל"מ

לאתר מל"מ/ תרופות - ניסיון נוסף > http://www.malam.org.il/drugs/odot-drugs.html

11/05/2007 | 08:21 | מאת: נעמה

לצביאל ולכולם - האתר שהמלצת עליו באמת נראה לענין. נקווה שהדברים הכתובים מאומחים ומהימנים. ממליצה לקרוא בכל מקרה. תודה ורק טוב. שבת שלום נעמה

11/05/2007 | 08:43 | מאת: צביאל רופא - מל"מ

תודה. ואשר לאמינות, זה בטח אמין יותר ממה שחברות התרופות מציגות, או יותר נכון, ממה שהן לא מספרות לנו... :-)