טריטייס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/05/2007 | 23:46 | מאת: שלוקומו

שלום אני מטופל ב"אנפרניל" ובמקביל ב"טריטייס"1.25 מ"ג ,קיבלתי ממך תשובה בעבר לגבי הורדת השפעת ה"אנפרניל" עקב ה"טריטייס". אני צריך להעלות את ה"טריטייס" ל 2.5 מ"ג ולא יודע עד כמה זה יכול להשפיע, האם יודעים עד כמה זה משפיע ? אני לא מרגיש משהו ספציפי אבל נראה לי קצת עליה ב"אובססיות" ותוספת "קסנקס" בלי ששמתי לב מ 2 ביום ל 3.5 ליום,(בגדול אני סובל מ"אגורופוביה") מה לעשות ? תודה ערב נעים

09/05/2007 | 20:19 | מאת:

לשלוקומו אין מחקרים ותשובות חד משמעיות לשאלתך ולכן עליך לנהוג לפי הרגשתך, כלומר אם ישנה התגברות של החרדה ואתה שם לב שהתופעה קבועה, כלומר מעל לשבועיים יש לשקול עליה במינון האנפרניל, כמובן תלוי כמה אנפרניל אתה כבר נוטל. כל טוב דר' גיורא הידש

19/06/2007 | 16:34 | מאת: שרה

שלום רב .לקחתי טריטייס משך חודש ימים, לפני שלושה ימים הרגשתי כאב חזק פתאומי בשורש כף היד ולמחרת הופיע פריחה במקום הכאב, האם יכול להיות שזה נגרם מהטריטייס הלכתי לרופאה ובעצם אני שיכנעתי אותה להוריד לי הכדור, אני לוקחת כל ערב נורמאלול 25 קרסטור 10, וטבעפירין. לחץ הדם שלי היום הוא בין 120 ל130 על 70 . בתודה ובברכה שרה.