לדור ולד"ר הידש לגבי מינונים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/05/2007 | 15:05 | מאת: riki

דור אכן שוב אכתוב את השאלה ציינת קודם שניתן לשלב ויפקאסXR יחד עם אלטרול ממשפחת הצריטיקלים שמחזקים את ההשפעה של הויפקאס שאלתי היא כמה צריך לקחת מהאלטרול עם הויפקאס כרגע אני על 300 מג'. והאם לא עדיף להחליף אותה ולהתמקד רק באלטרול. בתודה מראש ריקי

08/05/2007 | 23:38 | מאת: דור

שלום רב כתבתי להוסיף דפלפט לאפקסור ולא אלטרול. האלטרול זאת אופציה אחרת. המטרה בדפלפט זה לעשות אוגמנטציה (חיזוק) להשפעה של האפקסור. אם את לוקחת אלטרול כתרופה יחידה אז המינון יהיה 150-250 מ"ג ליום. שילוב של שתי תרופות נגד דיכאון (אפקסור ואלטרול) בד"כ לא מומלץ. בברכה

09/05/2007 | 20:07 | מאת:

לריקי איני זוכר בדיוק את שאלתך הקודמת, אבל כפי שדור כתב, לא מומלץ ליטול שתי תרופות נוגדות דיכאון ואפשר להוסיף דפלפט כדי לחזק את ההשפעה של נוגד הדיכאון. כל טוב דר' גיורא הידש