תרופות וגירושים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/05/2007 | 09:05 | מאת: גלית

בוקר טוב! רציתי לדעת אם אדם שסובל מחרדות ומטופל, במקרה שלי בכדור רסיטל ליום, נחשב חולה במחלת נפש והאם במקרה של גירושים הצד השני יכול להשתמש בכך לגבי משמורת על ילדים אפילו שאני אמא טובה והצד השני לא עושה כלום בנוגע לטיפול בילדים? תודה גלית

08/05/2007 | 15:44 | מאת: דור

שלום רב הצד השני (כלומר בעלך) יכול לנסות לנצל מידע כזה לצרכיו אבל אין סיכוי שזה יעבוד. הפרעת חרדה איננה מחלת נפש ואין בה אלמנטים שמפחיתים מהיכולת לכשירות הורית. בברכה

09/05/2007 | 00:59 | מאת:

לגלית אין מדובר במחלת נפש אבל ישנה בעיה ועלולים לנסות להתנקם בך בנקודה זו. בדרך כלל הגישה היא שאדם שיש לו בעיה והוא מטפל בה ולא מזניח אז זה סימן לאחריות ורצון לשפר את המצב. לכן סביר להניח שלא יצא לבעלך דבר מחיטוט בנקודה זו. כל טוב דר' גיורא הידש