אמא מודאגת-

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/05/2007 | 22:36 | מאת: שירן

בתי בת 9 מאז ומתמיד היה לה פחד מחרקים קטנים (יתושים, פרפרים קטנים וכו'). בזמן האחרון הדבר החמיר ביותר. היא מתלוננת שהיא שומעת יתושים באוזן והם לא מרפים ממנה. היא נכנסת ללחץ, היא מפחדת ללכת לישון לבד, היא מנסה לסלק אותם עם היד והיא מתלוננת שזה מפריע לה מאוד והיא מבינה שהיא כבר מדמיינת. היא בוכה ומתלוננת למה זה קורה לה. אחרי כמה זמן זה עובר לה והיא שוכחת. בזמן האחרון זה קורה יותר ויותר פעמים ואני ממש ממש מיואשת וכואב לי על הילדה.אני צריכה עזרה דחופה לדעת מה לעשות עם הילדה, איך להתנהג ולאן לפנות איתה-אם צריך. בדרך כלל היא ילדה רגילה, חברותית ואהובה. אני לא רוצה שזה יציק לה ויתחיל להפריע לה בלימודים ובעצם בכל מקום. אנא עזור לי דחוף.

09/05/2007 | 00:56 | מאת:

לשירן לא הבנתי שבהודעה הקודמת מדובר על ילדה בת 9. בכל אופן כפי שאת מתארת את הדברים הם נשמעים משמעותיים וגם אם הם נמשכים זמן רב אז החשיבות עולה. כדאי להגיע לאבחון אצל פסיכיאטר או פסיכולוג המומחים לילדים, אפשר גם דרך קופות החולים. כל טוב דר' גיורא הידש