שאלה לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/05/2007 | 20:09 | מאת: orma

ד"ר הידש שלום בכתבה המצורפת בלינק כתוב שתרופות נוגדות דיכאון יכולות לגרום למחשבות אובדניות בקרב צעירים. האם זה נכון? תודה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3395465,00.html

08/05/2007 | 23:44 | מאת:

לאורמה בעבר היתה התלבטות בנושא זה, וכיום ישנה אזהרה של ה-FDA כי מעדיפים ללכת על בטוח. בכל אופן כיוון שהתרופות מעוררות הרי בתחילת הטיפול לפני שמורגשת ההשפעה נוגדת הדיכאון עלולה להיות דווקא החמרה ומעשה אובדני. אולם מדובר על התחלת טיפול ולא מי שנוטל את התרופה מספר שבועות או יותר. כל טוב דר' גיורא הידש