דכאון חרדות ואישיות גבולית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/05/2007 | 17:32 | מאת: א' מהצפון

מה זה הפרעת אישיות גבולית? כבר שנים אני סובלת מדיכאון וחרדות, אם עליות ומורדות. נמאס לי!!!!!!!!!!!! מה ניתן לעשות מעבר לשינוי תרופה!!!!!!!!!

06/05/2007 | 19:16 | מאת: איראל

הפרעת אישיות גבולית היא אחת מסוגי ההפרעות הכרוניות הפסיכאטריות . ברוב המקרים ההפרעה מתחילה בגיל צעיר ונמשכת לאורך השנים ומאופיינת באישיות לא יציבה, התקפי זעם ודיכאון נסיון לפגוע בעצמך ובסביבה נסיונות אובדניים פסיכוזות ועוד. זוהי נחשבת לאחת ההפרעות היותר קשות לטיפול. טיפול לרוב נעזר בתרופות ובפסיכוטרפיה תרגישי טוב אריאל

08/05/2007 | 23:45 | מאת:

לא' לא כדאי לחפש אבחנות נוספות שרק עלולות להפחיד אותך, עדיף לחשוב על מה יכול לקדם, האם טיפול תרופתי אחר או פסיכותרפיה ולעתים יש צורך להתייעץ עם רופא שני. כל טוב דר' גיורא הידש