לדור או דר הידש/ נובריל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/05/2007 | 15:27 | מאת: אבי

למה משמשת תרופה זו מה שמה המוכר יותר ועל איזה מערכות במוח היא עובדת. תודה רבה על העזרה

07/05/2007 | 12:40 | מאת: דור

שלום רב מדובר בתרופה נגד דיכאון. השם הגנרי הוא dibenzepine. לתרופה יש השפעה חזקה על הנוראדרנלין NE ועל ההיסטמין H1. המינון הטיפולי הוא 240-720 מ"ג ליום במחולק לפעמיים ביום. תופעות לוואי- בהתאם לתרופות טריציקליות אחרות. יש לבצע בדיקת EKG בתחילת הטיפול. בברכה

07/05/2007 | 12:40 | מאת: דור

שלום רב מדובר בתרופה נגד דיכאון. השם הגנרי הוא dibenzepine. לתרופה יש השפעה חזקה על הנוראדרנלין NE ועל ההיסטמין H1. המינון הטיפולי הוא 240-720 מ"ג ליום במחולק לפעמיים ביום. תופעות לוואי- בהתאם לתרופות טריציקליות אחרות. יש לבצע בדיקת EKG בתחילת הטיפול. בברכה

08/05/2007 | 23:32 | מאת:

לאבי תודה לדור ואני מצטרף לדבריו כל טוב דר' גיורא הידש