חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/05/2007 | 21:44 | מאת: דן

אני סובל מחרדות המטפלת אמרה שזה מחשש לבריאות שלי אני ממש סובל קיבלתי התקף חרדה חזק לפני שידעתי מה זה והיום כמעט כל היום אני עם קצב לב מואץ לחצים בעורף וגלי חום תחושה על הפנים הבטן מתכווצת

06/05/2007 | 13:51 | מאת: דו?רו?ן

מה אתה שואל? כדאי ללכת לרופא המשפחה /פסיכיאטר לקבלת טיפול חבל על סבל מיותר.

07/05/2007 | 18:15 | מאת:

דן כתבת "מברק", כמה זמן אתה סובל מחרדות ומי היא המטפלת? בכל אופן כדאי להגיע לאבחון כמו שדורון כתב ואחר כך לשקול את האפשרויות הטיפוליות בהחלט אפשר לעזור לך. כל טוב דר' גיורא הידש