אני מעוניינת לשמוע את חוות דעתך, ד"ר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/05/2007 | 11:16 | מאת: יעל

האם זה נכון לתת ציפרלקס 40 מ"ג ביום בנוגע לדפרסונליזציה שהמקור כמובן היה חרדתי וגם טראומתי? נדמה לי שקראתי איפשהו , שלא כדאי לתת תרופות מקבוצת ssri כשיש נתק כזה. אני מוכרחה לומר , שהנתק שלי הוא קל שמלווה בתחושת זרות עצמית אך, כמובן זה עדיין מאוד מפריע. תודה

07/05/2007 | 11:56 | מאת:

ליעל דהפרסונליזציה מקורה בחרדות, ולכן מקובל לתת תרופות שמורידות חרדה כמו ציפרלקס, אפקסור XR או תרופות מקבוצת נוגדות החרדה. כל טוב דר' גיורא הידש