הבן הולך ונגמר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/05/2007 | 22:14 | מאת: אמא בוכה

לדלית תודה על החיזוק אבל בני במצב קשה אני לא יודעת מה לעשות אני דואגת ילד רק בן 23 הילד שתמיד אותו אהבתי היום אני אני במצב קשה אבל אני תמיד אותו אוהב זה גורלי ומפה אני פונה לכל הצעירים תשמרו על עצמכם כי זה לא שווה לכם ליפול בגלל שטות קטנה תודה דלית ולכל שמי יכול לעזור

05/05/2007 | 12:07 | מאת: אריאל

כל כך כואב לי לשמוע את הסבל שאת עוברת אבל תראי איזה חזקה את. לא מספיק הסבל הפרטי שלך את עוד עם שארית כוחתייך מעודדת אחרים. אני מאוד מקווה שהנפילה של הבן שלך היא לצורך עלייה. תהיי חזקה, תשמרי על עצמך ועליו והלוואי ויהיה יותר טוב. שולחת לך חיבוק גדול אריאל

05/05/2007 | 12:55 | מאת: דלית

לצערי אף אחד לא יכול להקל עליך כרגע, רק את עצמך. כי עלייך לדאוג שהילד יהיה מיוצב ע"י טיפול תרופתי כלשהוא. אם הוא בשלב כזה שהוא לא מוכן לקחת טיפול תרופתי, תאלצי כנראה לעבור איתו עוד כמה אישפוזים עד שהוא בעצמו יבין שעליו לקחת תרופות. כשתגיעי למצב כזה, שהוא ישתף פעולה בטיפול, מצבו ומצבך יהיו הרבה יותר טובים. אל תתיאשי ואל תרימי ידיים. מחזקת אותך . דלית

07/05/2007 | 11:55 | מאת:

לאמא הייתי מציע שאת ובעלך תעזרו במרכזים שנפתחו לייעוץ להורים ומשפחות של נפגעי נפש. לפני כשבוע שבועיים הם פירסמו מודעה בפורום ויש לי את הפרטים לפי אזור המגורים שלכם. כך שאם תכתבי את אזור המגורים נוכל להפנות אותכם. רק טוב דר' גיורא הידש