פלוטין 30 מ"ג

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/05/2007 | 19:30 | מאת: מתן

איך אפשר לקחת מינון של 30 מ"ג?את הפלוטין אי אפשר לחצות וזה רק בקפסולות של 20 מ"ג.האם ניתן לקחת 2 כדורים ליום לסירוגין עם כדור 1 ביום?כלומר 3 כדורי פלוטין כל יומיים ואז זה כמו 1.5 ביום?האם זה מותר?האם מינון של 30 מ"ג פלוטין לחרדה חברתית הוא סביר?

04/05/2007 | 23:26 | מאת: דור

שלום רב עם פלוטין- בדיוק כמו שכתבת- יום אחד 2 ויום למחרת 1. זמן מחצית החיים של הפלוטין=פרוזק=פריזמה הוא מעל 70 שעות ולכן אין בעיה בחלוקה כזאת. קיימת אפשרות של פריזמה שקיים בטבליות וניתן לחצות אותו. המינון הוא עדיין נמוך. עם פלוטין ניתן להגיע עפ"י הצורך עד 80 מ"ג ליום. כל פעם שאתה מעלה מינון צריך לתת צ'אנס 3-4 שבועות לפחות. בברכה

05/05/2007 | 01:22 | מאת: מתן

תודה על התשובה. מפלוטין 20 מ"ג מקובל לעלות קודם ל-30 או שאפשר ואולי עדיף "לדלג" כבר ל-40 מ"ג (2 כדורים ביום)?