6 מ"ג אדרונקס + 50 מ"ג אלטרול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2007 | 22:36 | מאת: דינה

שלום, אני מקבלת 6 מ"ג אדרונקס ביום, בשבועיים האחרונים אני לוקחת גם 50 מ"ג אלטרול למניעת מיגרנה, ומאז מרגישה כמו "קצר במוח", חוסר קואורדינציה, אני מוכרחה להודות שהמינון למניעת מיגרנות שהומלץ לי היה 20 מ"ג אלטרולט ואני על דעת עצמי לוקחת 50 מ"ג אלטרול מכיוון שהמיגרנות לא מפסיקות. האם יתכן שהתוספת של האלטרול גורמת לתופעות שציינתי? ההרגשה היא נוראית. מבקשת מוד מענה מהיר. תודה דינה

04/05/2007 | 13:45 | מאת: דור

שלום רב אל תקחי יותר מ-20-25 מ"ג של אלטרול ליום, כי אין בכך תועלת נגד המיגרנה ורק יוצר יותר תופעות לוואי. קיימת אינטראקציה עם האדרונקס כי שניהם נוגדי דיכאון שמאיצים זה את זה. יש היום טיפולים יותר מתקדמים נגד מיגרנות אך זה מחוץ לנושא הפורום. פני לנוירולוג טוב שעוסק בתחום. בברכה

05/05/2007 | 10:34 | מאת:

לדינה תודה לדור, אבל השאלה היא האם את סובלת מכאבי ראש או ממיגרנות. מיגרנה היא רק סוג אחד של כאב ראש. יתכן שכאב הראש הוא תוצאה של המצב הנפשי, יתכן שהוא תופעת לוואי של האדרונקס, או של בעיה אחרת. לכן הדבר הראשוון והחשוב הוא אבחון נכון ומקיף. שבת שלום דר' גיורא הידש