הפסקת ונלא

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2007 | 20:52 | מאת: אלמוני

שלום רב, אני לוקח כ-8 חודשים ונלא 37.5 *2 כדורים ליום. אני מנסה כבר כמה חודשים להיגמל מהכדור ע"י ירידה של חצי כדור כל פעם , אך ללא הועיל היות וכל פעם שאני מנסה לרדת אני מקבל סחרחורות חזקות ו/או עייפות ופיהוקים ברמה גבוהה ואני עולה בחזרה. מה עלי לעשות על מנת להיגמל מכדור זה (האם צריך לקחת כדור אחר במקביל כדי למנוע תופעות גמילה אלו). אודה על תשובה מהירה נ

04/05/2007 | 13:48 | מאת: דור

בכאלה מצבים מומלץ לעבור לפרוזק (במקום ונלה) לתקופה של 2-3 שבועות ואז להפסיק.

05/05/2007 | 10:29 | מאת:

לניר מעניין, התופעה עם ונלה די נדירה. בכל אופן אפשר לעבור לפרוזק=פריזמה כמו שדור הציע או לויפקס XR או אפקסור XR שהם ונלה עם משך פעולה ארוך יותר ולכן גם הפסקת הטיפול קלה יותר. שבת שלום דר' גיורא הידש