האם כשמורידים מינון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2007 | 18:45 | מאת: מירי 2

שלום רב, רציתי לשאול האם כשמורידים מינון (סימבאלטה) מ60 מ"ג ל-30 , יתכנו תופעות לוואי כמו סחרחורת כאבי ראש ורגישות בבטן? תודה מירי

04/05/2007 | 23:38 | מאת: דור

היום יודעים שיש בעיה כזאת עם אפקסור וסרוקסט. הסימבלטה דומה לאפקסור ולכן הגיוני שגם איתו יהיו תופעות הנ"ל אצל חלק מהאנשים. לכן מומלץ לרדת בהדרגה. אפשר יום אחד 60 ויום למחרת 30 כצעד ביניים.

05/05/2007 | 10:27 | מאת:

למירי תודה לדור, הבדיקה הפשוטה ביותר היא לחזור ולעלות ל60 מג'. אם התופעות נעלמות אז סימן שהסיבה הייתה ירידה במינון. שבת שלום דר' גיורא הידש