מחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2007 | 18:14 | מאת: יואב

איזו תרופה היא הטובה ביותר כיום לטיפול במחשבות טורדניות ובאיזה מינון? הכוונה למילים ומראות שבלתי ניתנים לשליטה ועולים לתודעה בזמנים לא רצויים ללא שליטה. כמובן, התשובה נלקחת בזהירות הראויה, אך בכל זאת, הייתי רוצה לקבל מושג לגבי התרופה שהכי מקובל לטפל בעזרתה בהפרעת חרדה מהסוג הזה. בתודה מראש.

04/05/2007 | 15:01 | מאת: אריאל

אני לא רופאה אך למיטב ידעתי קבוצת התרופות שמטפלת היטב ב- OCD היא תרופות ממשפחת ה- SSRI כמו סרוקסט לדוגמה בהצלחה אריאל

05/05/2007 | 01:11 | מאת:

ליואב תודה לאריאל ואני מצטרף לדבריה. שבת שלום דר' גיורא הידש