לד"ר הידש ולשאר...

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2007 | 16:29 | מאת: יעל

היי ד"ר הידש, רציתי לעדכן במצבי ואולי לקבל תמונת מצב יותר עדכנית. כיום אני חזרתי למעגל העבודה. מה שרציתי לשאול אותך הוא, שלמעשה כל המחשבות שלי על פוסט פסיכוזה כנראה ולא רלוונטיות, כנראה... למעשה, הכל התחיל במאין נתק מעצמי...ומשם חרדה גדולה וכל מיני דברים.. אבל עכשיו מה שקיים בוא בעצם כמו שהדבר התחיל....כאילו ההכרה מתפקדת באופן עצמאי, ללא שום תחושות של הרגשות. לעיתים אני חשה כאילו הדברים לא ממשיים אבל בעוצמה קלה אך, הנתק...אני כאילו מנסה לחזור חזרה פנימה ולא מצליחה. אני חוששת כי הדבר כבר נהיה פתולוגי, בכל אופן אני יכולה לשער אולי שמדובר בסוג של דראליזציה וסוגיו השונים... כאמור אני במצב זה כבר קרוב לשלוש שנים, מצב זה מפחית משמעותית את איכות חיי, מה שאני לא חייבת לעשות אני לא עושה, מלבד העבודה. במה לדעתך מדובר? האם אחיה ככה לנצח? תודה

05/05/2007 | 01:09 | מאת:

ליעל התופעות שאת מתארת והשאלות שלך הן דברים של חרדה, אולי כדאי לפנות לרופא המכיר אותך ולחשוב על טיפול נוגד חרדה? שבת שלום דר' גיורא הידש