התאמת מטפל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

03/05/2007 | 13:21 | מאת: בטי

שלום,אני בחורה בת - 24 חברה בקופת חולים מכבי. בעלת איפראקטיביות, הפרעת קשב וריכוז ודיסלקציה בנוסף הפרעת אכילה, פגיעות מיניות ורקע של אישפוזים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פסיכיאטר או על דרך טיפול שתוכל לעזור לי דרך קופת חולים מכבי. וכן אשמח גם אם תוכלו לתת לי עזרה שאינה דרך הקופה. כל דרך טיפול או קבוצה שתוכל לעזור לי לעזור לעצמי בהיתמודדות היום יומית הקשה שאני עוברת עם עצמי !!!

03/05/2007 | 17:22 | מאת: דור

שלום רב שירותי הפסיכיאטריה במכבי ניתנים ע"י רופאים עצמאיים וכוללים רק מעקב תרופתי. רשימת רופאים תוכלי למצוא באתר האינטרנט של מכבי. יש למכבי גם פסיכולוגים אך מדובר בשירות שניתן בתשלום ולתקופה מוגבלת בזמן (30 פגישות לכל החיים). בברכה

05/05/2007 | 01:05 | מאת:

לבטי לא כתבת מה הטיפולים שאת נוטלת לגבי הפרעת הקשב, והאם המטרה היא לטפל בהפרעת הקשב או בהפרעות הרגשיות. מסיבות ברורות איני ממליץ על רופאים או מטפלים בפורום. שבת שלום דר' גיורא הידש