תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/05/2007 | 13:12 | מאת: גלית

אני מקבלת כדור רסיטל ליום. זה לא עוזר לי. איזה עוד תרופות יש שמתאימות לחרדות שמלוות במיחושים פיזיים? האם רסיטל זהה לציפרמיל? תודה גלית

01/05/2007 | 23:10 | מאת: אריאל

התרופות שאת לוקחת הם ממשפחה שנקראת SSRI A,שתפקידם אם אני לא טועה למנוע ספיגה חוזרת של סרטונין במוח וכך להעלות את רמתו בסינפסה. אינני רופאה כמובן אך אולי יש מקום לשקול לעבור לקבוצה אחרת של תרופות אולי ממשפחת הטריצקלים או מעכבי MAO אריאל

02/05/2007 | 00:54 | מאת: דור

לגלית שלום, תבררי לגבי אפקסור או סימבלטה שהן תרופות מסוג SNRI ונחשבות ליותר יעילות ועם פחות תופעות לוואי. אם יש לך גם פיברומיאלגיה אז זאת סיבה נוספת לבצע את המעבר הנ"ל. בברכה

05/05/2007 | 00:11 | מאת:

תודה למשיבים ואני מצטרף לדבריהם הידש