האם יש בפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/05/2007 | 13:10 | מאת: גלית

אנשים שיש להם חרדות ופחדים ממחלות ובעקבות מיחושים שהם חשים הם ישר חושבים שזה משהו מסוכן? כמו כו האם משהו כאן הרגיש הרגשה של גוש שתקוע בגרון ומציק לאורך זמן על רקע נפשי? אנא אם יש עוד שחווים תופעות כאלה תכתבו לי. אני ממש מיואשת. גם התרופה שנתנו לי לא עוזרת לי ואני צריכה להחליף תרופה. תודה גלית.

02/05/2007 | 00:36 | מאת: מירי 2

היי גלית אני עצמי סבלתי מאד מחרדות (לא עכשיו, כי מטופלת תרופתית) ובין היתר גם חרדות ממחלות. בדיוק כפי שאת מתארת. אני עצמי מרגישה לא פעם גוש תקוע בגרון ומציק לאורך זמן. אם תרצי לשוחח או לכתוב את מוזמנת. כמה זמן את נוטלת את התרופה? אם עבר פרק זמן של 6 שבועות והתרופה לא עוזרת, אולי כדאי להחליף אותה... תרגישי טוב, אל תפחדי מהפחדים, תני להם להגיע ולהימוג בתוכך. מירי