לתמימי ,המשך פסיכיאטריה במאה ה21

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/04/2007 | 23:18 | מאת: יוד

מתוך הבלוג של מישהו- מערכת בריאות הנפש שגורמת לחולי בנפש 23-8-06 יותר טוב שיפטרו את כל האחים הפסיכיאטרים והעובדים סוציאלים הלוואי ויביאו במקום העובדים סוציאלים אנשים שלא למדו כלום במקום האחים הפסיכיאטרים אחים רגילים וכדי שאדם יקבל תואר פסיכיאטר שילמד עוד כמה שנים לפי נסיון שלי, אנשים שלא למדו שום דבר על הנפש מבינים אותי הרבה יותר טוב מעניין גם שבד"כ אנשים שלא למדו על הנפש והרמה שלהם הרבה יותר ממני מתייחסים אליי ומעריכים אותי בצורה טובה ואנשים שהם פחות ממני לא מעריכים אותי בכלל וחושבים שאני דפוק אף פעם לא הבנתי בשביל מה צריך את כל הצוות "המקצועי" שעובד בבתי חולים פסיכיאטרי וגם מחוץ לכותלי ביה"ח כל שרותי הרווחה של העובדים סוציאלים וגם בריאות הנפש והמועדונים והוסטלים למינהם במקום שהלימודים שלהם יגרמו להם להבין את המטופלים זה רק גורם לההיפך המערכת הזאת עשתה לי נזק אדיר שהייתי בן 8 היינו הולכים כל שבוע ל "טיפול משפחתי" הם לא התייחסו אליי כמו שמגיע לי ולא שאלו אותי אם אני עובר התעללות שזה הדבר הראשון שהיו צריכים לשאול רק חיפשו אצלי שיגעון שלא היה קיים וזה היה משפיל מאוד הם לא ראו גם תוך כדי טיפול הפסיכיאטריות שהמשפחה לא מבינים אותי ולא מתייחסים אליי ולא נותנים לי כבוד ומשפילים אותי זה היה הרבה יותר גרוע ממה שאני מתאר אני פשוט לא זוכר את זה כלכך רק אני זוכר שהייתי מלא בהמון השפלות ולכן לא דיברתי בסוף רצו לאשפז אותי בעוד שלא היה לי כלום למזלי דוד שלי בא וצעק עליהם ולא נתן להם לאשפז אותי במקום שהצוות יראה בי ילד חזק מאוד ומקסים שמסוגל להנות מהחיים למרות כל מה שהוא עובר הלימודים שלהם גורמים להם להבין פחות... בגיל 15 שהתחלתי למרוד סיפרתי את זה כבר אני חושב והפסקתי ללכת לביה"ס כי התחלתי לראות כמה שאני לא חברותי לעומת כולם וכמה שזה לא באופי שלי ואני אמור להיות הרבה יותר ממה שאני אם לא הייתי עובר את כל זה אז התחלתי לסבול מחרדה חברתית והייתי אלים בבית ורציתי להתאבד ואז במקום שהפסיכולוגית שלי תבין אותי והפסיכיאטר גם והיו מציעים לי ולאמא לברוח מהבית ולטפל בי עם פסיכולוגית שאם זה היה קורה החיים שלי היו הפוכים ממה שהיום אז אשפזו אותי בשבועיים הראשונים בביה"ח רק חיפשו אצלי מחלה קשה שלא היתה קיימת הייתי נער שלעיתים קרובות מאושר בחייו הם גרמו לי לחשוב שאולי אני חולה כמו כל מי שהיה שם התייאשתי אחרי שבועיים ונכנעתי ואז חליתי ב OCD נתנו לי המון סוגים של כדורים לסכיזופרניה שאף פעם לא היתה לי עד היום כל מי שטיפל בי בטוח שיש לי סכיזופרניה חוץ מהפסיכולוג האחרון חשבתי שיש לי סכיזופרניה אחרי שבכל מקום התייחסו אליי כך כולל הפסיכולוג הקודם שאמרתי לו שיש לי סכיזופרניה והוא לא הבין שזאת טעות באבחנה הרבה נזק גרמו לי כל המערכת הזאת ואני אומר שאין שום מקרה של אדם עם סכיזופרניה ו OCD במידה כלכך קשה כמו שאני הייתי בלי טיפול פסיכולוגי שיצליח להתרפות מהסימפטומים הכל כך קשים כמו שאני הייתי עם כדורים מהדור הישן שבקושי עזרו לעומת הכדורים מהדור החדש שיעילים פי 10 קיבלתי כדורים לסכיזופרניה למזלי הם התאימו גם ל OCD זה אומר שלא היתה לי סכיזופרניה כי כל אדם עם סכיזופרניה לא מסוגל לעשות מאמצים ה?רואים כאלה כמו שאני עשיתי http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?pagenumber=7&passok=yes&FolderName=ympr&blogId=71204&tagname=

01/05/2007 | 16:56 | מאת: תמימי

יוד המון תודה על המילים המרגשות שהבאת אלינו והלוואי וכל נפגע מערכת, באשר הוא נמצא, ימצא בו את הכוחות להתגבר, להתחזק- ולתקן במקום הקטן שלו, וכל אור קטן, יביא אור גדול, לכולנו יום טוב תמי.