סכיזואפקטיב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/04/2007 | 21:29 | מאת: אלי דור או ד"ר הידש עזרה דחוף

לד"ר הידש ודור שלום רב אתמול חזרתי מהשיקום שבו אני משתקם חזרתי הבייתה עם גלישה פסיכוכוטית לא ידעתי מה קורה איתי נבהלתי הלכתי בהליכה מהירה לכיוון של הבית אמא שלי לא הבינה מה קורה לי התחלתי לקבל הזיות ומחשבות שווא השאלה היא האם זה עובר לבד או שזה ימשיך אם כן אני צריך לפנות דחוף לפסיכיאטר אודה לכל מי שיכול לעזור אני עד עכשיו בחרדות אני רק יושן לוקח כדורים בשביל לישון בבקשה תעזרו

01/05/2007 | 19:53 | מאת: דור

שלום רב אני משער שאתה לוקח כבר קוקטייל נכבד של תרופות. ייתכן שיש מקום לבצע שינויים במינונים שאתה לוקח אבל זה לא לאינטרנט. אם זה היה חד פעמי תשכח מזה. אם זה נמשך אז להתקשר לפסיכיאטר או להגיע לפסיכיאטר שמכיר אותך. בברכה

04/05/2007 | 23:00 | מאת:

לאלי מצטער על התשובה המאוחרת, בכל אופן אם המצב נמשך מעבר למספר שעות אז חשוב לפנות לפסיכיאטר המטפל או לחדר מיון פסיכיאטרי שבת שלום דר' גיורא הידש