היי דוקטור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/04/2007 | 20:37 | מאת: אורן

אני לקוח פאקסט במינון של שני כדורים ליום כבר כ 4 שנים.לפני כמה ימים הייתי בבית מרקחת ולא היה להם את הכדור הנ"ל אז נתנו לי פרוקסטין.אני חש קצת לא נעים לאחרונה אבל זה גם יכול להיות בגלל שהכנסתי לעצמי לראש שזה כדור אחר. האם יכול להיות שהפרוקסטין לא ייתן את אותו האפקט של הפקסט?תודה מראש על התשובה

02/05/2007 | 00:51 | מאת: דור

שלום רב עקרונית אין הבדל בין פאקסט לבין סרוקסט או פרוקסטין-טבע. יש אנשים שמדווחים על הבדל בהשפעה אבל לא יודעים אם זה אפקט פלצבו או שמדובר בשינויים אמיתיים. כלומר אם יש הבדל אמיתי וממשי בין התכשירים. שכן כולם מכילים אותו חומר פעיל ובאותו מינון ועברו בדיקות של משרד הבריאות שמאשרות שאין הבדלים. בברכה

04/05/2007 | 22:53 | מאת:

לאורן תודה לדור ואני מצטרף לדבריו. שבת שלום דר' גיורא הידש