זוכרים אותי? ושאלה לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/04/2007 | 16:24 | מאת: אריאל

אלוהים כמה זמן לא הייתי פה? נראה כאילו שנים ובאמת לפחות שנה. כל כך הרבה השתנה אצלי ואני יכולה באמת להגיד שרק לטובה אם כי חוויתי גם תקופות קשות. אז ככה : סיימתי את לימודי הסיעוד שלי ובעוד שלושה שבועות יש לי מבחן ממשלתי כדי לקבל את הרישיון. אני כבר חושבת ברצינות שאם אעבור את המבחן ( בספק גדול) אלך לכיוון של פסיכאטריה ומקווה של ילדים זה מאוד מרתק אותי. מעבר לזה יצאתי אל העצמאות - התחתנתי ואני והחצי המקסים שלי קנינו דירה ואני חיים באושר. הוא האור של חיי ומילא אותי בכל כך הרבה טוב . מבחינה פסיכאטרית אני נוטלת זיפרקסה 10 מ"ג ורסיטל 40 מ"ג. אני מאוזנת וטוב לי ולא רוצה להפסיק או יותר נכון להגיד מפחדת להספיק. למי שלא זוכר סבלתי מדיכאונות קשים והתקפי חרדה שהתאפיינו ב- OCD שונים ומגוונים . לפני החתונה שהייתה באוקטובר עברתי נפילה מאוד חזקה כנראה מהלחץ מסביב וגם מהעובדה שאני מפסיקה להיות מפונקת ויוצאת מהבית של אימא שעושה בשבילי הכול . לדעת הפסיכאטרית שלי ממש עברתי תקופה של אבל על הילדות שלי שנעלמת ובאמת שזה נכון אך בעזרת הפסיכאטרית המקסימה שלי יצאתי מזה ואני מאוזנת. בנוסף לכל אלה התחלתי השבוע טיפולי הפרייה חוץ גופית ואני כל כך מתרגשת מזה. הטיפולים הם קשים ותופעות הלוואי עוד יותר אך זה שווה את התוצאה אם תהיה כזאת. ופה אני פונה אלייך ד"ר הידש המקסים. האם התרופות שאני לוקחת ( זיפרקסה ורסיטל) מתאימות בטיפולי פוריות והאם ניתן לקחת אותם בתקופת ההריון אם יהיה כזה בקרוב? גם מבחינת הלופוס אני מאוזנת עכשו ואפוילו בלי סטרואידים כבר הרבה מאוד זמן ורואים זאת עלי ( ירדה הנפיחות, נעלמה לה תסמונת קושינג ורזיתי בסביבות ה- 20 קילו). זהו אני אשמח לשמוע מה עם אמא רחוקה, אבישג עדיין פה? וכל מי שזוכר אותי יום טוב לכולם אריאל

30/04/2007 | 17:58 | מאת: אמא רחוקה

אני חושבת עליך הרבה ועל אבישג ושירה ופרוזאק איזה בשורות טובות מקווה שגם אצל השאר גם אצלנו הכל בסדר נכון להיום באמת שמחה בשבילך וכף לשמוע

30/04/2007 | 18:58 | מאת: תמימי

היי אריאל בטח שאני זוכרת...היינו פעם מתכתבות בפורום היותר סגור של הידש... זה היה די מזמן, וגווע די מהר. טוב לשמוע ממך, ובהצלחה עם הטיפולים ועם הלימודים, אם תהרי בקרוב יש סיכוי שהתינוק שיהיה לי ולך ישחקו ביחד... רק טוב תמי.

02/05/2007 | 17:54 | מאת: ...

המון בריאות והצלחה :-)

04/05/2007 | 19:07 | מאת:

לאריאל היקרה איזו יופי של הפתעה, אם הייתי יודע הייתי נכנס לפורום הרבה קודם...., ואיזה דברים לטובה, כל הכבוד! עדיין אפשר להגיד מזל טוב על הנישואין? אני עוד זוכר שהתלבטת האם להתחיל ללמוד בבית הספר לאחיות והנה את כבר מסיימת ומסיימת את הבחינה הממשלתית. וואו. אני בטוח שתצליחי בבחינה כמו בכל דבר שתבחרי לעשות בעתיד. לא ציינת מדוע את צריכה לעבור IVF אבל הזיפרקסה עלול להעלות את הפרולקטין, אני בטוח שעברת את כל הבדיקות אבל האם זה נלקח בחשבון? איני מכיר בעיות מיוחדות עם הפריה והתרופות אבל בהריון הן בטוחות למרות שאלו תרופות צעירות יחסית (מעל עשר שנים), כמובן שחשוב להתייעץ עם המכון הטרטולוגי בהדסה שאת הטלפון שלו תוכלי למצוא משמאל ב"טלפונים חשובים". יופי לראות אותך כאן ועוד יותר טוב לשמוע את כל הדברים הטובים שקורים לך. הידש