שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/04/2007 | 15:54 | מאת: שיר

שלום רב. אני בת 30. מאז שהתחלתי לעבוד במקום החדש (כמעט שנה) לפעמים נדמה לי שאני רואה אנשים ממקום העבודה בכל מקום שאני הולכת מחוץ לעבודה (לדוגמה, במכללה שאני לומדת בה, בקניון וכו'). כלומר, אני רואה בן אדם מסוים ולרגע נדמה לי שזה אדם שאני מכירה ממקום העבודה שלי. אני מסתכלת על הבן אדם שוב ואז מבינה שזה לא מי שחשבתי. הבעיה שזה קורה הרבה בזמן האחרון וזה מפריע לי מאוד. עלי להוסיף כי מאז שהתחלתי לעבוד שם אני בלחץ די גדול (מבחינת העבודה עצמה והממונים), האם זה נובע מלחץ? מה לעשות? תודה

04/05/2007 | 19:03 | מאת:

לשיר התופעה עלולה להגרם מלחץ, היא תופעה הקשורה לחרדות. אם התופעה נמשכת זמן ארוך כדאי להגיע לאבחון מקיף אצל פסיכיאטר ואז לחשוב מה אפשר וצריך לעשות. שבת שלום דר' גיורא הידש