הפסקת ריספרדל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/04/2007 | 21:21 | מאת: טלי

דר' הידש שלום התחלתי לסבול מהתקפי חרדה לפני כ 4 שנים. מאז אני מטופלת בציפרלקס וריספרדל (0.5 מ"ג) ומצבי הנפשי טוב מאוד. ההיתי שמחה להתחיל להפסיק לקחת את התרופות מספר שאלות: 1. האם ניתן להפסיק באם מצבי הנפשי טוב? 2. מה עדיף להפסיק קודם - ריספרדל או ציפרלקס? 3. האם יורדים בהדרגה או בבת אחת? אשמח לדעתך תודה

30/04/2007 | 15:47 | מאת: אריאל

את התרופות הנ"ל מומלץ להפסיק בהדרגה ולא בבת אחת. בכול אופן, מומלץ להתייעץ לפני עם הרופא המטפל בהצלחה אריאל

01/05/2007 | 21:41 | מאת:

לטלי תודה לאריאל ולא הייתי מציע לעשות שום צעד ללא בדיקה ושיחה עם הרופא המכיר אותך. רספרידל אינה תרופה לחרדה ואחרי שלוש שנים אפשר כבר לחשוב על סיום של טיפול בחרדות כאשר מרגישים בטוב. אבל לכל אחד יש צורך בתשובה אישית ולכן את צריכה להתייעץ עם הרופא המכיר אותך. כל טוב דר' גיורא הידש