תחזיקו אצבעות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/04/2007 | 19:56 | מאת: אמא רחוקה

אולי זה לא המקום הנכון ,ואולי לא נשארו מי שזוכרים 3 שנים ויותר אחורה ,אבל בכל זאת תחזיקו אצבעות לבת שלי, שמחר צריכה לעבור את הבחינה של המאסטר, לבד מול המרצים בפקולטה במשך שעתיים. היא מאוד חוששת (לא בגלל המחלה ) ובטוחה שלא תצליח. ואני מאוד חוששת( בגלל המחלה) שאם לא תצליח , היא תקח את זה קשה!!! כל השבוע היו טלפונים , אם לגשת בכלל, ואם אני לא אתאכזב אם היא לא תצליח , כמעט נסעתי לשם להיות אתה , אבל החלטתי שזה יהיה המבחן להתמודדות לבד , ואני אפילו גאה בעצמי שלא נסעתי. עוד 24 שעות אדווח בתקווה שהיא לא תבהל ותחליט לא לגשת ולדר הידש שזוכר את כל היסורים , ואת צבירת התארים תוך כדי, המון תודה.

30/04/2007 | 14:08 | מאת: תמימי

אמא רחוקה היא תצליח, תפסיקי לדאוג, יא פולנייה אחת... בטוח שהיא תצליח, ואז כולנו כאן נוכל לחגוג איתך. אבל את יודעת מה, ליתר ביטחון, אני אחזיק אצבעות... בהצלחה תמי.

30/04/2007 | 21:30 | מאת: אמא רחוקה

נכשלה בשאלה אחת אצל המורה השנואה אבל יהיה בסדר דיברנו והיא כבר אחרי הבכי ועם הפנים קדימה

01/05/2007 | 05:50 | מאת: תמימי

בעסה עם המורה השנואה הזאת אבל העיקר שהפנים קדימה לא נורא העיקר האמונה והתקווה יום טוב תמי.