האם קיים הבדל בין סאנקס לבים ציפאומיל או משהו כזה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/04/2007 | 19:29 | מאת: ג

האם קיים הבדל בין סאנקס לבין ציפאומיל או משהו כזה? והאם ההפקט של סאנקס יכול לעשות תופעות לוואי. ואם הוא יכול להחזיר רמת סירוטינין שירדה בעקבות טראומת לידה. ןלמת לא נותנים את הכדור סאנקס בקופות החולים. והאם לכדור ציפמאומיל יש תופעות לוואי. אם כן, איזה תרופה אפשר להמליץ לי שלא תעשה תופעות לוואי אך תחזיר רמת סירטונין שירדה. אודה לך על תשובתך המהירה. תודה רבה לך ויום טוב.

30/04/2007 | 14:13 | מאת: דור

http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-385,xPG-858,xFT-614513,xFP-614513,m-Doctors,a-Forums.html