לימודי פסיכיאטריה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/04/2007 | 18:23 | מאת: girl

שלום לכולם יש לי שאלה: נכון להיום, אני סטודנטית למנהל עסקים תואר ראשון (אוניברסיטת דרבי). ממוצע הבגרויות שלי כולל הבונוסים הוא 98.8 (אנגלית, מתמטיקה, ביולוגיה, סוציאו-פסיכולוגיה - 5 יח') נניח שאני מוציאה 700 בפסיכומטרי בהתחשב לכל הנתונים הנ"ל כמה שאלות: מה הסיכוי שלי להתקבל לרפואה (פסיכיאטריה)? אילו דרישות נוספות יש? (ראיונות, מבחנים, בדיקות למיניהם...) באילו מוסדות? כמה שנים זה לימודי הרפואה? כולל התמחות בפסיכיאטריה? ועוד שאלה לא קשורה: במידה והשירות הצבאי שלי לא מלא, איך יסתכלו על זה? ושאלה הנוגעת לתחום בריאות הנפש: האם מישהו מכאן לקח את לימודי הפסיכיאטריה??? יש כאן מישהו כזה??

30/04/2007 | 15:54 | מאת: אריאל

הי גירל הדרישות לרפואה שונות באונברסיטאות השונות אם כי סך הכול זה אותו הדבר. עם ממוצע הבגרות שלך נראה לי שתצטרכי קצת יותר בפסיכומטרי אך הכול אפשרי. לימודי הרפואה עורכים שש וחצי שנים ובסיומם את יכולה להיתקבל להתמחויות השונות ובינהם פסיכאטריה. אם אני לא טועה התמחות בפסיכאטריה עורכת חמש שנים נוספות בהצלחה אריאל