ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/04/2007 | 13:45 | מאת: דודי

ד"ר שלום בן 40 לאחר תקופה של שלוש שנים עם חרדות בנוגע לבריאות(היפוכונדר )התחלתי לפני שבעה חודשים ציפרלקס 10 מ"ג השינוי היה מהיר ומצוין ברצוני לקבל מספר עצות לשאלות א.במידה ואני מעריך שיהיה לי יום קשה האם יש מקום להגדיל את המינון בחצי כדור בלילה שליפני? ב.מתי עדיף לקחת את הכדור אני לוקח בשמונה בערב מהי המלצתך ג.האם ניתן "להכניס להריון ואין סכנת פגיעה בעובר? לתשובתך אודה

30/04/2007 | 10:01 | מאת: דו?רו?ן

א. לא יעזור לקחת חצי כדור נוסף לפני יום קשה , לוקח לכדור זמן עד שמתחיל לעבוד . ב. בדרך כלל הכדור נחשב מעורר לכן לוקחים בבוקר אבל אם אין לך בעיה של יקיצה מוקדמת אז זו לא בעיה לקחת בלילה. ג. בקשר להריון אין בעיה אבל תתיעץ עם מכון טרטולוגי ליתר בטחון: http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=36&catid=150&pageid=1117

01/05/2007 | 21:36 | מאת:

לדודי תודה לדורון ואני מצטרף לדבריו, הבנתי שאתה גבר, כך שבודאי אין בעיה עם הבאת ילד לעולם. כל טוב דר' גיורא הידש