שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/04/2007 | 21:53 | מאת: גלית

יש לי עוד שאלה בנוגע לרסיטל. כתבתם שההשפעה שלו לוקחת גם 4 חודשים. איך זה שמבחינת ההרגשה והפחדים הוא עדיין לא משפיע עלי ואין לי שיפור אך מבחינת התאבון המוגבר והאובדן חשק מיני או הקושי להגיע לסיפוק מיני הוא משפיע כבר אחרי 3 שבועות? תודה גלית.

29/04/2007 | 13:07 | מאת: דור

ראשית, לא 4 חודשים אלא 6 שבועות בשביל לקבל השפעה נוגדת חרדה. שנית, תופעות הלוואי הן מיידיות ללא קשר להשפעה החיובית. שלישית, התרופה עוזרת רק ל-70% מהאנשים שנוטלים אותה. אם עברו 6 שבועות ללא השפעה חיובית אז מומלץ להחליף תרופה.

29/04/2007 | 19:18 | מאת: גלית

הי! אני לוקחת כבר 5 שבועות והרגשת הגוש בגרון והחרדות מכך רק מתגברות לי. הרופא בפורם רשם לי שרק אחרי 4 חודשים התרופה מגיע למקסימום ההשפעה ולתת צ'אנס. האמת שאין לי הרבה סבלנות כי אצלי התופעות הם פיזיות וההרגשה נוראה ומיאשת. תודה בכל אופן.

30/04/2007 | 01:43 | מאת:

לגלית תודה לדור, תחילת ההשפעה אחרי כשלושה שבועות, מקובל להחליט שהתרופה אינה משפיעה ואינה מתאימה לך אחרי שנותנים לה צ'אנס של שישה שבועות, אחרי תחילת ההשפעה ההשפעה עולה ומתגברת במשך החודשים הראשונים. בשאלתך הקודמת כתבתי כיצד ניתן להקל עליך באופן מיידי יותר. כל טוב דר' גיורא הידש