לדר.הידש - תרופה להרגעה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/04/2007 | 21:50 | מאת: מרגלית

אני לוקחת ריספרדל כבר שנתיים בעקבות התקף של מאניה.בחודשים האחרונים ירדתי לחצי מ"ג.אני עומדת להתחתן בקרוב (ברוך השם!)השאלה שלי מה כדאי לי לקחת בערב של החתונה כדי שאני לא אתרגש יותר מידי.אני מעדיפה לא לקחת את הריספרדל קודם כי זה "מכבה" אותי אבל השאלה אם התכשירים להרגעה שיש בשוק,הטבעיים למיניהם ישפיעו עלי בכלל,בתור אחת שכבר רגילה לריספרדל.מה כדאי לקחת?

30/04/2007 | 01:41 | מאת:

למרגלית קודם כל מזל טובוזה הדבר החשוב ביותר. לא יקרה שום אסון אם יום אחד לא תקחי רספרידל וזה בסדר. איני מכיר את התכשירים הטבעיים, אבל בכל מקרה אם תחליטי ליטול תרופה או תכשיר טבעי תנסי אותו מספר פעמים ותראי את ההשפעה עליך כך שלא יהיו הפתעות ביום החתונה. מזל טוב דר' גיורא הידש