דחוףףףף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/04/2007 | 13:22 | מאת: אורית

שלום ביתי בת 14.5 משתמשת בטלפון ללא הפסקה 1000 ש"ח בחודש ניתקנו את הטלפון בבית בהסברה שאי אפשר להמשיך כך , התחילה לגנוב לנו את הפלאפונים בלילה שאנחנו ישנים בשתיים לפנות בוקר עושה שיחות של 1500-2000 ש"ח, היא לא יודעת להתבטות שמדברים איתה לקויית למידה שפה דלה מאוד שבוע שעבר רצתה לעשות פאן אצלי בחדר סירבתי פרצה לי מהחלון לחדר השינה ועשתה ככול העולה על רוחה בבקשה עזרו לנו אנחנו ממוטטים ......... נפשית,

30/04/2007 | 00:55 | מאת:

לאורית תחילה הייתי מברר עם מי היא מדברת?? איני פסיכיאטר ילדים אבל עם הפרעת הקשב צריך להגיע לאבחון וטיפול מתאים ולא לטפל רק בבעיות המשמעת של שהן חיצוניות. כל טוב דר' גיורא הידש