תופעות לואי של זריקה דו שבועית- RESPERIDAL CONSTA

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/04/2007 | 07:46 | מאת: levi

אני בת 29 , וסובלת מהפרעה bi-polar סקיזו אפקטיבית. הטיפול שלי להיום-זריקה דו שבועית של רספרידאל קונסטה, ואפקסור. מאז קבלת הזריקה לפני חודשיים, אני מרגישה לחץ מתמיד בשלפוחית השתן, וגם לאחר מתן השתן. הדבר גורם לי לתחושה כאילו לא התרוקנתי. האם זאת תופעת לוואי של התרופות הנ"ל ? בבדיקות אורולוגית וגינקולוגית -לא נמצא שום ממצא פיזיולוגי

30/04/2007 | 00:51 | מאת:

ללוי אני חושב שעניתי לך לפני מספר ימים. כן, יתכן שהאפקסור גורם לקושי בהתרוקנות, אין זה מסוכן אבל לעתים מטריד. כל טוב דר' גיורא הידש