תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/04/2007 | 22:42 | מאת: שירה

אני נוטלת כשנה זיפרקסה -חצי שנה 5 מ"ג וחצי שנה 10 מ"ג ועכשיו הפסיכיאטרית שלי רוצה להעלות את המינון ל 15 מ"ג -אני מבחינתי לא לשתות בכלל אבל היו לי הזיות לפני כשבוע מה שמרתיע אותי לא לשתות כי הייתי לפני שנה כבר באשפוז של שבועיים בבי"ח נפש אשמח לשמוע דעתך האם להעלות את המינון או להשאר כי גם ככה אני סובלת !תודה

30/04/2007 | 00:19 | מאת:

לשירה איני מתיימר להמליץ על טיפול או מינון לפי מכתב קצר ברשת ובודאי כדאי לנהוג כפי שהפסיכיאטרית המכירה אותך המליצה. אם ישנן תופעות לוואי לזיפרקסה תוכלי לשקול עם הפסיכיאטרית את החלפת הטיפול לתרופה אחרת. כל טוב דר' גיורא הידש