תופעות לוואי של זיקה רספרידאל קונסטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/04/2007 | 15:57 | מאת: levi

אני בת 29 , הבחנה היא הפרעה ביפולאר סקיזו אפקטיבי. הטיפול שלי להיום-זריקה דו שבועית של רספרידאל קונסטה, ואפקסור. מאז קבלת הזריקה לפני חודשיים, אני מרגישה לחץ מתמיד בשלפוחית השתן, וגם לאחר מתן השתן. הדבר גורם לי לתחושה רעה וחוסר ריכוז בתיפקוד היומי. האם זאת תופעת לוואי של התרופות הנ"ל בבריר אורולוגי וגינקולןגי -לא נמצא שום ממצאי פיזיאולוגץ

28/04/2007 | 23:50 | מאת:

ללוי האפקסור עלולה לגרום לקושי בהטלת השתן וכך גם הרספרידל. בדרך כלל התופעה לא חמורה והיא חולפת. שבוע טוב דר' גיורא הידש

31/03/2008 | 23:40 | מאת: ארז

היתה לי בעבר ג"כ בעיה רצינית עם רספרידל,