הפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/04/2007 | 22:40 | מאת: בחורה

האם מישהו מכיר מטפל (מכל סוג) טוב, נעים, סובלני ואמפטי שמוכן לקבל אנשים בעלי הפרעת אישיות גבולית? עדיפות לאזור תל אביב. ולצערי, לא אוכל לשלם מחיר גבוה מדי. לא חייב ליהיות בעל ניסיון של שנים. גם חסרי ניסיון רב אבל עם מוטיבציה יתקבלו בברכה חשבתי שההפרעה תתמתן עם השנים. אבל אני כבר באמצע שנות ה- 30 ואין שיפור. ההפך הוא הנכון תודה

27/04/2007 | 14:32 | מאת: דור

שלום רב כיצד ההפרעה באה לידי ביטוי אצלך? איזה טיפולים ניסית עד היום לקבל? האם חיפשת בדפי זהב? בפורום אסור לפרסם שמות של מטפלים ספציפיים. בברכה

28/04/2007 | 13:28 | מאת: בחורה

תודה לדור על התגובה. ההפרעה באה לידי ביטוי אצלי ברגישות יתר לתגובות של אנשים כלפי מעשי ודברי, התחלת לימודים והפסקה באמצע (למשל לימודי הדוקטורט שלא הצלחתי לסיים; גם לפני זה נדמה לי שלמדתי בכל מחלקה אפשרית באוניברסיטה), בדידות איומה כי אינטראקציה עם אנשים מתישה אותי רגשית, בכי שמתחלף בצחוק, אימפולסיביות בתגובות ובמעשים (וגם הפרעת אכילה לא ספציפית (ולדברי הרופאים גם הפרעת גוף דיסמורפית- אבל על זה אני חולקת) תרופות עזרו חלקית אך גרמו לי לחרדות נוראיות בקשר לעיוותים שחשתי שקרו לי בגוף (מה זה חשתי- זה קרה!)