לד"ר הידש ולתמי ולחברי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/04/2007 | 11:48 | מאת: נעמה

שלום דוקטור, האם קראת מה שתמי כתבה בתשובה שלה לדברי בשם "קישור מענין" מה- 25.4 ? אני חושבת שיש אמת בדבריה ומענין אם גם אתה מרגיש כך. ולתמי ולאחרים - אולי זו תקופה כזאת שאנשים קצת שקועים בעצמם. אבל מדי פעם באמת עולות נקודות מענינות לדיון וישנם כאלה שמתייחס, אז לא להתייאש... רכק טוב נעמה

27/04/2007 | 10:48 | מאת:

לנעמה בודאי שקראתי ואני קורא את כל מה שעולה בפורום, לעתים אני משאיר את הדיון לחברים ולא כל דבר חייב לקבל את תגובתי. אבל כמובן שאם יש לך שאלה ממוקדת אלי אשמח לענות. שבת שלום דר' גיורא הידש

28/04/2007 | 08:07 | מאת: תמימי

שגם לך יהיה רק טוב. והנה בינתיים נולד דיון פעיל יותר מהקודם.. כך שבאמת אין מקום לייאוש כלל, כדברי הרבי נחמן מברסלב... שבת שלום תמי.