מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/04/2007 | 01:41 | מאת: אורן

הייתי שמח להמלצה כי אני קצת מיואש. טופלתי במספר סוגים של כדורים לחרדות :סרוקסט ,אפקסור ואנפרניל .בכל התרופות טופלתי במינון מקסימלי וחל שיפור גדול אך לא היה כסוי טוב מספיק . כרגע הרופא המליצה לי לחזור לסרוקסט (למרות שהשפעתו חלקית עלי) אם יש סוגים אחרים של תרופות שכדאי לי לנסות לפני החזרה לסרוקסט (המאכזבת כי אני יודע מה מצבי עם הסרוקסט)

26/04/2007 | 19:55 | מאת: דור

שלום רב התאמה של טיפול תרופתי דורשת בדיקה פנים אל פנים ולכן ברור שלא ניתן לך רצפט דרך הפורום. ישנן עוד תרופות נגד דיכאון וחרדה שיכולות להתאים, אולי יותר מהאחרות שניסית עד כה, אך קודם לכן עליך להיבדק ע"י פסיכיאטר בצורה מסודרת. בברכה

27/04/2007 | 10:31 | מאת:

לאורן טופלת במספר תרופות ומקבוצות שונות ואכן ישנם מקרים בהם התרופות נותנות רק פתרון חלקי ולא פתרון מלא. במקרים כאלו ממומלץ לחזור לתרופה שמתאימה לך ביותר גם עם השפעה חלקית ולחשוב על הוספה של טיפול פסיכולוגי. כמו כן חשוב להבין את הרקע לחרדות, לעתים מדובר על קשיים בזוגיות, קשיים בעבודה, לעתים על תכנים מילדות, לכן חשוב להבין את התמונה השלמה של האדם והמכלול שבו הוא חי. ואז לטפל בהתאם שבת שלום דר' גיורא הידש