הרגשת סחרחורת וחולשה כאשר יוצאת מהבית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/04/2007 | 12:13 | מאת: ג

הייתי רוצה לדעת אם הכדור שנקרא סנאקס ממכר והאם הוא עוזר להחזיר סרטונין שנמצא בכמות פחותה בעקבות טראומה של הגוף האם הכדור הספציפי הזה עוזר. אם יש לו תופעות לוואי. והאם הכדור בשם צפלוקס עושה את אותה עבודה ואם יש לו תפועות לוואי קשות ולמה. ןמה ההבדל בינהם. ואם יש כדור אחר שיכול יותר להשפיע ללא תופעות לוואי.אלא רק להחזיר סרטונין שירד.

25/04/2007 | 13:24 | מאת: דור

שלום רב קסנקס=קסנגיס=אלפרליד=אלפרוקס (הרבה שמות לאותה תרופה) היא תרופה ממכרת מאד מאד וכבר אחרי שבועיים של טיפול יומיומי משתמשים (אפילו במינון נמוך) מדווחים על בעיות של גמילה. התרופה ממש לא מומלצת וגם איננה כלולה בסל הבריאות. ציפרלקס היא תרופה נגד דיכאון וחרדה אך היא משפיעה רק אחרי 2-4 שבועות. התרופה ניתנת אחרי בדיקה של פסיכיאטר. בברכה

27/04/2007 | 09:51 | מאת:

לג. תודה לדור, הקסנקס אינה פועלת על הסרוטונין אלא על חומר הנקרא GABA, יש לה השפעה נוגדת חרדה וגם נוגדת דיכאון וכאמור היא ממכרת. הציפרלקס פועלת על הסרוטונין. שבת שלום דר' גיורא הידש