תגובה לדור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/04/2007 | 08:46 | מאת: riki

להמתין עוד חודשיים זה נראה הרבה זמן כי כל יום אני צריכה לקחת חצי כדור קלונקס כי זה מרגיע אותי. לגבי דפרקסן קראתי שיש לו הרבה תופעות לוואי וצריך לעשות בדיקות א.ק.ג. כל חצי שנה. האם אתה מכיר שילוב שיכול לעזור עם הויפקאס? ושאלה אחרת אליך האם אתה מכיר פסכיאטר טוב ששייך למכבי בת"א או בפרברים כל טוב וחג שמח ריקי

23/04/2007 | 15:15 | מאת: דור

שלום רב יש מס' שילובים אבל לפני כן נסי כבר עכשיו את המינון המקסימלי של 375 מ"ג למשך חודש לפחות. אם זה לא יעבוד אז אפשר להוסיף ליתיום שמחזק את ההשפעה נוגדת הדיכאון של אפקסור. המעבר לדפרקסן פחות מומלץ, אבל זה תלוי גם בת כמה את, אם יש לך בעיות בריאותיות גופניות כלשהן, או אם את לוקחת תרופות מסויימות וכו'. בברכה