רסיטל והעלאת מינון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/04/2007 | 17:34 | מאת: תותי

שלום, אני לוקחת רסיטל זה שלושה ימים, חצי כדור. אני אמורה לעבור מחר לכדור שלם אך אני מרגישה סחרחורות ותחושות לא נוחות בבטן מאז שהתחלתי, האם יעזור שאני אקי שבוע חצי כדור ואעלה בהדרגתיות, או שזה לא משנה ותופעות הלוואי יעלמו מעתמם או יישארו? תודה תותי

23/04/2007 | 00:42 | מאת: דור

שלום רב לדעתי אין טעם להתעסק עם חצאי כדורים. חצי כדור לא בהכרח גורם לחצי מתופעות הלוואי, אלא לכולם, כמו כדור שלם. עדיף לקחת כדור שלם למשך 6-8 שבועות ואח"כ להעריך את היעילות מול תופעות הלוואי (אלה שישארו עד אז) ולהחליט על ההמשך בהתאם לכך. בברכה

23/04/2007 | 09:05 | מאת: דו?רו?ן

את יכולה לקחת עוד כמה ימים חצי כדור ואח"כ להעלות לכדור למניעת תחושות בבטן רצוי לקחת את הכדור עם/אחרי האוכל תופעות הלואי אמורות לפחות ולעבור תוך כמה שבועות קצת סבלנות ובהצלחה.

23/04/2007 | 09:25 | מאת: כלנית

שלום, אני יכולה להגיד לך מניסיון שלי שעדיף לך להשאר עוד מספר ימים עם חצי כדור ואז להעלות במינון. לרוב התופעות שאת מתארת עוברות אחרי חודש מקסימום. בהצלחה.

24/04/2007 | 12:10 | מאת:

לתותי תודה למשיבים, אכן מומלץ להגיע למינון של כדור שלם, מצד שני אין מה למהר ושום דבר לא דחוף. כך שתעשי את מה שמתאים לך וכפי שאת מרגישה. הכל בסדר. חג שמח דר' גיורא הידש