BDD-הפרעות בשיפוט.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/04/2007 | 12:36 | מאת: שירי

שלום אני סובלת מbdd מזה שנתיים..אני לוקחת ארבעה חודשים פרוזאק. אני מרגישה הרבה יותר טוב.אך אני עדין מעוניינת לשנות כמה דברים בגופי. (אף,אוזניים) רציתי לשאול ,אמרו לי שאם אני אעשה עכשיו ניתוח פלסטי..לא משנה מה תהייה התוצאה,אני לא אהיה מרוצה והמצב יחמיר. אני מרגישה שאני באמת לא אוהבת את האף שלי. רציתי לשאול..האם זה באמת יהיה כך?שאני לא אהיה מרוצה? וגם האם זה לא הגיוני שאני באמת לא אוהבת את האף שלי?ואת האוזניים?..בעיקר את האף.. אני רוצה לציין שעברתי דרך ארוכה ולא פשוטה..של סבל רב..הייתי בבית כמה חודשים ולא הלכתי לבית הספר.ניתקתי קשרים עם חברים וחברות. בקיצור..השאלה העיקרית שלי..האם לא הגיוני שלמי שסובל ממחלה זו..הוא אכן לא אוהב איבר כלשהו בגוף שלו? .. סליחה על הבלבול...זו פעם ראשונה שאני כותבת את מה שאני חושבת...בתודה

21/04/2007 | 23:26 | מאת: דור

שלום רב מנתח פלסטי אחראי ומקצועי לא ינתח מישהי עם BDD כל עוד האבחנה לא תמחק או תשונה בתיק הרפואי שלך. אם האבחנה נכונה אז סביר להניח שהאדם היחידי שיהיה מרוצה מהניתוח זה מי שנהנה מחשבון הבנק של המנתח. הטיפול המומלץ בשבילך הוא טיפול פסיכולוגי בגישה קוגנטיבית-התנהגותית. בברכה

22/04/2007 | 13:43 | מאת: בחורה

מניסיון אישי (סובלת מהמחלה הארורה הזו כבר שנים) ניתוח פלסטי לא עוזר. רק מחמיר את הבעייה!!

22/04/2007 | 18:14 | מאת: שירי

רציתי לשאול אותך אם אני אוכל ליצור איתך קשר..זו פעם ראשונה שאני שומעת מעוד מישהי שסובלת מזה..תוכלי להביא לי אימייל שלך...או משהו כזה? כי..מפחיד אותי מה שאמרת..אני רוצה להבין קצת יותר...בבקשה...!!!