ויאפקס XR

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/04/2007 | 14:51 | מאת: מתן

שלום שלושה חודשים עם התרופה,חודש וחצי 75 מ"ג ועוד חודש וחצי 150 מ"ג ועדיין אין שום השפעה או הטבה על החרדה חברתית ולא על הדכאון שמלווה אותה. הרופא שלי מאוד זהיר מבחינת המינונים ובקושי ל-150 רצה כל כך לעלות לי. מה כדאי?להחליף תרופה אחרי 3 חודשים בלי שינוי או לעלות מינון? יש בכלל עוד סיכוי שהוספת 75 מ"ג מינון תעזור לי אם 3 חודשים לא הרגשתי בשום שינוי אפילו לא קצת. מה המינון המקסימלי של ויאפקס XR - 225 או 375?

20/04/2007 | 18:00 | מאת: דור

שלום רב עפ"י הוראות היצרן המינון המקסימלי של ויפאקס XR הוא 225 מ"ג ליום. תנסה את המינון של 225 מ"ג ותראה אם יש שיפור. אם חיכית 3 חודשים להשפעה אז אתה יכול לחכות עוד חודש עם 225 מ"ג ואם לא יעזור אז להחליף. יש פסיכיאטרים שנותנים מינונים יותר גבוהים (עד 375 מ"ג ליום, בדומה לויפאקס הרגיל). בברכה

24/04/2007 | 11:18 | מאת:

למתן תודה לדור, טוב שהרופא שלך זהיר במינון התרופות ואחרי שישה שבועות שתרופה אינה עוזרת יש לחשוב על עליה במינון או שינוי התרופה. חג שמח דר' גיורא הידש